top of page

Tjänster

Hos Kolarviks Sten & Trädgård erbjuder vi ett brett tjänsteutbud inom mark- och anläggningsarbeten och vi samarbetar idag med de största ledande byggbolagen.

Vi finns på plats både före och efter projektets gång för att säkerställa att vi uppfyllt alla förväntningar. Våra ledord i alla våra projekt är att leverera noggrannhet och kvalitet i allt vi lämnar efter oss.

Vi hjälper dig med både större entreprenader och mindre projekt, för både offentlig sektor och för privatpersoner. Projektledning, grov- och finplanering, jord- och grundläggning. Vi tillgodoser alla dina behov, från början till slut.

Stenarbeten kräver noggrann planering, både ur ett estetiskt perspektiv men också vad gäller markens stabilitet, dränering och tillgänglighet. Vi arbetar med olika typer av stenläggning för gångvägar, trädgårdsdekorationer och murar, för att nämna några.

Närbild på stenmur

Från markberedning, anläggning och plantering, till installation av belysning och bevattningssystem. Vårt tjänsteutbud inom trädgårdstjänster innefattar allt ifrån att förnya befintliga grönområden, drift och skötsel, till att ta fram nya utemiljöer från grunden.

Vi utför all typ av service och underhåll av produkter inom spa och pooler – för att du ska kunna njuta som allra bäst. Vi tar hand om uppstart av reningssystem, installation, bottenrengöring, kontrollerar vatten och kemikalier, och sköter löpande drift. 

Bild på en pool och handräcke

I anslutning till vårt huvudkontor finns vår obemannade butik, öppen för såväl privatkunder som yrkesverksamma. Här finns ett brett utbud av stenmaterial, trädgårdsprodukter, samt våra populära spabad med tillbehör.

Bild på en sten med texten Kolarviks Sten & Trädgård
Bild på en sten med texten Kolarviks Sten & Trädgård
HALLONBERGEN KOLARVIKS.00_26_01_061_edited.jpg

Kontakta oss

Oavsett storlek eller omfattning – kontakta oss på Kolarviks Sten & Trädgård för alla projekt inom markarbeten, anläggning och trädgård. Vi står alltid redo att omvandla dina visioner till verklighet.

bottom of page