top of page

Din helhetsleverantör inom mark och anläggning

Hos Kolarviks Sten & Trädgård har vi en gedigen erfarenhet av allt ifrån stora anläggningsarbeten till detaljerade stenläggningsprojekt och skräddarsydda trädgårdsmiljöer.

Nyheter

Våra tjänster

Med mer än 17 års erfarenhet inom mark, anläggning och trädgård arbetar vi dagligen med att skapa inspirerande, vackra och trygga miljöer, där människor lever och arbetar. Ett viktigt mål för oss är att hela tiden sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar, och leverera kvalitet och resultat i vårt arbete, som gör skillnad.

Närbild på instrument inom bygg

Vi hjälper dig med både större entreprenader och mindre projekt, för både offentlig sektor och för privatpersoner. Projektledning, grov- och finplanering, jord- och grundläggning. Vi tillgodoser alla dina behov, från början till slut.

Närbild på stenläggning

Stenarbeten kräver noggrann planering, både ur ett estetiskt perspektiv men också vad gäller markens stabilitet, dränering och tillgänglighet. Vi arbetar med olika typer av stenläggning för gångvägar, trädgårdsdekorationer och murar, för att nämna några.

Närbild på stenmur

Från markberedning, anläggning och plantering, till installation av belysning och bevattningssystem. Vårt tjänsteutbud innefattar allt ifrån att förnya befintliga grönområden, drift och skötsel, till att ta fram nya utemiljöer från grunden.

Vy på en pool

Vi utför all typ av service och underhåll av produkter inom spa och pooler – för att du ska kunna njuta som allra bäst. Vi tar hand om uppstart av reningssystem, installation, bottenrengöring, kontrollerar vatten och kemikalier, och sköter löpande drift. 

Närbild på en bil med logotyp

I anslutning till vårt huvudkontor finns vår butik. Här finns ett brett utbud av stenmaterial och trädgårdsprodukter för privatkunder och vår kunniga personal på plats kan ge professionella råd och lösningar som tar dina projekt och idéer framåt.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att förverkliga dina projekt. Hör av dig så återkommer vi inom kort!

Kolarviks Sten & Trädgård kan du anlita för både större entreprenader och mindre projekt, där vi tar hand om anläggningsarbeten, stenläggning och trädgårdsmiljöer, för både offentlig sektor och privatpersoner.

bottom of page